Vitamin D3 Tablets 100μg (4000IU)

Våra vitamin D3-tabletter är en specifik, höghållfast form av vitamin D, som främjar normal benhälsa och bidrar till att upprätthålla en sund immunfunktion, samt spelar en roll i celldelningen. Högstyrka D-vitamintabletter, tillhandahållna i en mycket biotillgänglig form, ger 2000 % av ditt rekommenderade intag per tablett. 

Våra vitamin D3-tabletter är en specifik, höghållfast form av vitamin D, som främjar normal benhälsa och bidrar till att upprätthålla en sund immunfunktion, samt spelar en roll i celldelningen. Våra vitamin D3-tabletter ger dubbla dosen av typiska vitamin D-tabletter, och till ett mycket lägre pris. Vitamin D3 är avgörande för en sund muskelfunktion men finns i relativt få livsmedel, vilket gör kosttillskott till en viktig del av din kost. Detta fettlösliga vitamin är särskilt populärt i Skandinavien där exponeringen för naturligt solljus är lägre.

Våra vitamin D3-tabletter är idealiska för alla som vill öka sitt D-vitaminintag i kosten. De är bra när exponeringen för solljus är låg. I Sverige når vi aldrig samma möjlighet till upptag som man gör i sydligare länder.